Üdvözöljük Önt a
Szauer & Szabó Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató KFT
hivatalos honlapján!

 

 
Tisztelt látogató, érdeklődő!

Bizonyára találkozott már a balra látható ikonnal, és biztos, hogy hallott már arról, hogy sok mindent lehet a "kinai piacon" kapni, ami majdnem olyan jó mint az eredeti, de jóval olcsóbb. Az utóbbi időben megjelentek a HONDA termékeinek a másolatai is a magyar piacon.

Hogyan ismerheti fel az EREDETI HONDÁT?

Kizárólag márkakereskedőinknél kapható! Az aktuális lista megtekinthető a Honda honlapon is.

"Ez a gép HONDA licenc alapján készült..."

Ez nem igaz! A HONDA nem adta el a licenet, hiszen saját maga gyártja a termékeit.

"Ez a gép kínai honda"

Ez sem igaz, bár a HONDA a világ összes kontinensén gyárt termékeket, de ez sem az árban sem a minőségben nem jelent különbséget.

" Serial number   "   (ide nincs semmi irva !) "

MINDEN termékük egyedi azonosítóval van ellátva, mely alapján tudják a garanciát vállalni, és e szám alapján tudják azonosítani a terméket.

"A motoron alul bele van vésve egy gyári szám : "G4072516."

Ez nem gyári szám! A HONDA betű és számkombinációt alkalmaz, ami NEM sorszám.

" A szivattyú öntvényrészén nagy betűkkel olvasható : KAMA. Ez rögtön a vásárláskor feltűnt nekem, és kérdeztem, miért nem Honda van ráírva? Azt válaszolta, azért nem, mert a Honda nem gyárt szivattyúházat, csak a motor neve Honda."

Ez sem igaz, a HONDA nagyon széles választékban gyárt szivattyúkat is.

"Lehet olyan szivattyú, vagy bármilyen egyéb gép amin HONDA motor van, de mégsem teljesen HONDA?"

Igen lehet. A HONDA a világ egyik legnagyobb motorgyártója, így gyártanak beépíthető u.n. OEM motorokat, melyeket gyártó cégek vásárolnak, és különböző saját fejlesztésű gépeikbe beépítik.

Ha úgy gondolja, hogy az önnek eladásra kínált termék nem eredeti, keressen bennünket, és segítünk eligazodni!

Az itt látható cimkék mindegyike eredeti. Megtalálhatóak az igazi HONDA termékeken, természetesen a megfelelő típusjelzés, illetőleg az adatok (zajszint, védőtávolság stb.) változnak.
Az eredeti HONDA termékekhez MINDIG van magyarnyelvű kezelési útmutató és GARANCIA levél, melyen megtalálható a termék GYÁRTÁSI száma is. Továbbá KÖTELEZŐEN kitöltött eladói információk. A hivatalos márkakereskedők listája a Honda honlapon megtalálható, és mindig aktuális, tehát a listán nem szereplők NEM HIVATALOS HONDA márkakereskedők, így az ott vásárolt termékek garanciája NEM biztosított!

Köszönjük figyelmét, és reméljük EREDETI HONDA termékeinkkel mindig elégedett lesz!